
فعالیت بنیاد مستضعفان در شهرستان گراش
نخستین جلسه کارگروه اشتغال شهرستان گراش در سال ۱۴۰۴ با حضور جمعی از مسئولان محلی و نمایندگان بنیادهای علوی و برکت در فرمانداری برگزار شد که در این جلسه، روند آغاز فعالیتهای بنیاد علوی در شهرستان گراش تشریح شد.
به گزارش مدیریت روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی؛ محمد عسکریانزاده، مجری برنامه های بنیاد علوی در جنوب استان فارس، ضمن اعلام آغاز رسمی حضور این بنیاد در گراش، گفت: این جلسه نخستین گام بنیاد علوی در شهرستان است و پس از معرفی مناطق هدف از سوی فرمانداری و شورای اشتغال، فعالیتها آغاز خواهد شد.
وی تصریح کرد: انتخاب مناطق هدف با اولویت روستاها انجام خواهد شد که سهم ۷۰ درصدی برای روستاها و ۳۰ درصدی برای مناطق شهری در نظر گرفته شده است..
مجری بنیاد علوی در جنوب استان فارس همچنین به تشریح بستههای تسهیلاتی بنیاد علوی پرداخت و اظهار کرد: وامهای اشتغال در سه سطح مشاغل خرد خانگی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۷ ساله و سود ۴ درصد؛ مشاغل کارگاهی تا سقف یک میلیارد تومان با بازپرداخت ۵ ساله و سود ۱۱ درصد؛ و مشاغل بنگاهی تا سقف ۳ میلیارد تومان با بازپرداخت ۳ ساله و سود ۱۵ درصد تعریف شده اند.
عسکریانزاده همچنین به تغییرات ضوابط بیمهای برای دریافت تسهیلات اشاره کرد و افزود: بر اساس ضوابط جدید، به ازای هر ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات، یک نفر باید تحت پوشش بیمه قرار گیرد؛ بهگونهای که در طرحهای کارگاهی ۱ تا ۷ نفر و در طرحهای بنگاهی ۷ تا ۲۰ نفر باید بیمه شوند.
وی در ادامه دو حوزه دیگر فعالیت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی را در حوزه توانمندسازی اقتصادی معرفی کرد و گفت: در حوزه سلامت، برنامههایی مانند بهداشت دهان و دندان، چشمپزشکی، تأمین دارو، و خدمات زنان و زایمان در قالب اردوهای جهادی اجرایی خواهد شد. همچنین در بخش آموزش، دانشآموزان دهکهای یک تا چهار که کمبضاعت، نخبه یا دارای استعداد درخشان هستند، شناسایی و به بنیاد معرفی خواهند شد تا بستههای آموزشی و دورههای تقویتی به ارزش یک میلیون تومان برای آنها تدارک دیده شود.
عسکریانزاده تأکید کرد که آغاز عملیاتی طرحها به نهایی شدن معرفی مناطق هدف و برگزاری نشستهای محلی با حضور مسئولان، معتمدین و تحصیلکردگان روستاها بستگی دارد.
در این جلسه، معاون فرماندار گراش نیز با تأکید بر نقش بنیادها در کاهش آسیبهای اجتماعی و تحقق شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید»، گفت: از زمان آغاز فعالیت بنیاد برکت در شهرستان، اقدامات مؤثری در حوزه اشتغال انجام شده است و امیدواریم بنیاد علوی نیز با همکاری دستگاههای اجرایی، گامهای مؤثری در توانمندسازی اقتصادی مردم بردارد.