
برچیدن مدارس ناایمن سنگی در خراسان رضوی آغاز شد
همزمان با احداث ۱۱۵۱ کلاس استاندارد توسط بنیاد علوی در سراسر کشور، عملیات تخریب مدارس سنگی، خشتی و ناایمن در استان خراسان رضوی آغاز شد؛ اقدامی که با هدف تحقق عدالت آموزشی و ارتقای ایمنی فضاهای آموزشی مناطق محروم صورت گرفته است.
به گزارش مدیریت روابط عمومی و رسانه بنیاد علوی؛ در این آیین که بهصورت ارتباط ویدیوئی با حضور وزیر آموزش و پرورش و رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برگزار شد، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش ضمن تأکید بر آغاز نهضتی بزرگ برای توسعه عدالت آموزشی، گفت: امروز با تخریب مدارس ناایمن و کلید خوردن ساخت مدارس مقاوم و استاندارد در مناطق محروم، شاهد تحولی جدی در مسیر ارتقای آموزش در کشور هستیم.
وی با اشاره به جایگزینی این مدارس با هزار و ۱۵۱ کلاس درس ایمن در سراسر کشور افزود: این اقدام، نویدبخش آیندهای روشن برای دانشآموزان مناطق کمبرخوردار است و گامی مؤثر در جهت کاهش نابرابری آموزشی به شمار میآید.
وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از نقش محوری بنیاد علوی در اجرای این طرح ملی اظهار کرد: این بنیاد با درک عمیق از اهمیت عدالت آموزشی، گامهای اثربخشی در مسیر توسعه آموزش برداشته و با نگاهی مردممحور، مسئولانه و الگوساز به این عرصه ورود کرده است.
به گفته کاظمی، استان خراسان رضوی در خط مقدم اجرای عدالت آموزشی قرار دارد و آغاز ساخت همزمان ۱۷ مدرسه استاندارد در شهرستان کلات، با مشارکت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، بنیاد علوی و همراهی مردم و خیرین، نماد همافزایی ملی در این مسیر است.
در ادامه این مراسم، مصطفی اسدی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز با بیان اینکه نهضت توسعه عدالت آموزشی یک حرکت ملی است، گفت: تجربه ساخت مدرسه طاهرآباد در شهرستان کلات تنها در مدت ۲۸ روز، نشاندهنده عزم جدی استان در تحقق اهداف این طرح ملی است.
شهرستان کلات بهعنوان پایلوت نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، میزبان آیین سراسری آغاز عملیات تخریب مدارس ناایمن و ساخت کلاسهای استاندارد در خراسان رضوی بود. در این مراسم، وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، از طریق ویدئوکنفرانس با ۶ استان کشور در ارتباط بودند.
خاطر نشان می شود : عملیات تخریب مدارس سنگی و ناایمن در مناطق محروم تهران به پایان رسید. این پروژه مهم بخشی از نهضت سراسری ارتقای ایمنی و کیفیت مدارس در سراسر کشور است که با حمایت و مشارکت بنیاد مستضعفان و دیگر نهادهای انقلابی اجرا شده است.
با جایگزینی مدارس سنگی قدیمی با ساختمانهای مقاوم، استاندارد و ایمن، شرایط آموزشی دانشآموزان بهطور چشمگیری بهبود یافته و گامی مؤثر در تحقق عدالت آموزشی برداشته شده است. حضور رئیس بنیاد مستضعفان در این مراسم نشاندهنده اهتمام ویژه این نهاد در توسعه زیرساختهای آموزشی و حمایت از مناطق محروم استان تهران است.